Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Ben jij ook van mening dat technologie dé oplossing kan zijn voor juridische en justitiële problemen? En heb jij hiervoor zelfs al wat ideeën op de plank liggen? Lees dan snel verder, wellicht kunnen wij je verder helpen!

Of je nou student, onderzoeker of jonge alumnus bent van de Universiteit van Amsterdam; de Law Hub streeft er naar om innovatieve oplossingen binnen de juridische en justitiële sector te ondersteunen - en schiet je graag te hulp!

Startfinanciering van €2.500!

Het vergt veel tijd om je, naast je reguliere werkzaamheden, te focussen op een innovatief start-up idee. Daarom helpen we je met onze startfinanciering van €2.500 graag op weg. Dit bedrag kan zowel gebruikt worden voor het testen van je marketingstrategie als het bouwen van de website. Uiteraard worden studenten die het vak Justice Entrepreneurship hebben gevolgd in het bijzonder uitgenodigd om een aanvraag in te dienen bij het fonds. Vervolgens zullen de beste ideeën door een onafhankelijke jury worden beoordeeld. Goed om te weten: mocht jouw idee worden uitgekozen zullen we je, naast de financiële ondersteuning, ook kosteloos begeleiden. 

Gefinancierde start-ups

In het verleden financierde de Law Hub al een aantal veelbelovende initiatieven. En met succes! Van Adab Finance tot YourLegals; met een aantal van deze start-ups werken wij vandaag de dag nog nauw samen. Meer hierover lees je op de pagina toegekende start-ups!

Hebben we je interesse inmiddels gewekt en kun je niet wachten om jouw ideeën met ons te delen? Bekijk dan onze Start-up Fund pagina voor alle informatie omtrent het indienen van jouw aanvraag! Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, nodigen we je uit om het gehele selectieproces met ons te doorlopen. De selecties vinden elk kwartaal plaats. 

Vragen? Neem dan direct contact op met Frances Singleton (f.c.singleton@uva.nl) of Nathalie Dijkman (n.e.j.dijkman@uva.nl)!