Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

TenantHero

Do you know if your rental contract is screw*ng you over?

TenantHero is een startup die zich richt op het analyseren, samenvatten en verduidelijken van Nederlandse huurcontracten. Vooral voor studenten en expats die een nieuw hoofdstuk van hun leven in het buitenland willen beginnen, kan het ingewikkelde en vaak uitbuitende landschap van de Nederlandse huurmarkt veel uitdagingen met zich meebrengen. Het belangrijkste doel van TenantHero is om deze mensen te helpen beter te navigeren op de Nederlandse huurmarkt door hun contracten te analyseren. 

Hoe gaan ze te werk?

Zodra een contract geüpload is op de website, wordt dit geanalyseerd door rechtenstudenten. Uiteindelijk is het de bedoeling om een AI-tool te ontwikkelen die zich richt op het identificeren van illegale of oneerlijke clausules in een huurcontract. Hierdoor worden gebruikers gewezen op belangrijke punten, 'red flags' en wordt er algemeen advies gegeven.

Kom in contact

Interesse om samen te werken met TenantHero of hun team te versterken? Naast financiële steun is er vooral behoefte aan technische expertise. Neem dan vandaag nog contact op met de oprichters, en volg TenantHero op Instagram en LinkedIn

Lara Van Daalen (Co-founder)
Natali Petrás (Co-founder)