Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Voor ondernemers blijkt het lastig te begrijpen welke opties er zijn wanneer hun bedrijf met financiële problemen kampt. Het hoeft niet altijd uit te lopen op faillissement; toch lijkt dit soms de enige oplossing. Helaas is onze wet verwarrend en is er weinig ondersteuning om ondernemers hierbij te helpen. RestartUp hoopt hier verandering in te brengen.

Hoe gaan ze te werk?

Deze start-up is een samenwerking tussen de Amsterdam Law Hub, Startup Amsterdam, UvA en Gemeente Amsterdam met als doel om ondernemers te ondersteunen bij het nemen van betere financiële beslissingen in moeilijke tijden. Dit doen ze door te identificeren in welke fase ondernemers zich bevinden in het insolventieproces en wat hun wettelijke opties zijn. Op basis hiervan wordt advies op maat aangeboden. Het platform van RestartUp is gratis, beschikbaar voor iedereen en anoniem te gebruiken.

Kom in contact

Interesse om samen te werken met RestartUp of hun team te versterken? Neem dan vandaag nog contact op met de oprichters via email, en volg RestartUp op LinkedIn.

Sofija Pantic (Co-founder)
Siske van Keimpema (Co-founder)