Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Team

Amsterdam Law Hub

De Amsterdam Law Hub wordt geleid door een team dat gespecialiseerd is in juridische en justitiële innovatie, technologie, ondernemerschap, communicatie en netwerken. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met medewerkers van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, en co-workers en partners van de Hub.

Het vaste team

Nathalie Dijkman - Directeur

“Ik droom van een Hub waar studenten, onderzoekers, tech developers, designers, advocatenkantoren, ambtenaren, ondernemers en kunstenaars werken aan een rechtvaardigere samenleving en juridische innovatie.”

Directeur Nathalie Dijkman
Nathalie Dijkman
Gabriela Petralia - Communicatieadviseur 

“Ik geloof in de kracht van taal, omdat woorden aanzetten tot nadenken en je leren anders naar de wereld te kijken. Door mijn teksten te combineren met kunst streef ik in de Law Hub naar nieuwe perspectieven op een rechtvaardiger rechtssysteem.”

Communicatieadviseur Gabriela Petralia
Gabriela Petralia
Frances Singleton - Research & Innovation Manager

"Succes hangt niet af van een idee. Het hangt ervan af hoe dat idee past in, en wordt ondersteund door, een ecosysteem. Bij de Law Hub is het mijn missie om een brug te slaan tussen ideeën en ecosystemen."

Research & Innovation Manager Frances Singleton
Frances Singleton
Susan Leclercq - Projectmanager Rechtswinkels

"Er zijn veel mensen in kwetsbare situaties in Nederland die geen juridische hulp krijgen. Het is mijn missie de toegang tot het recht te verbeteren, vooral voor vrouwen."

Projectmanager Susan Leclercq
Susan Leclercq
Eva van der Wal - Studentassistent

"Ik geloof dat voor innovatie en toegankelijkheid tot het recht verschillende partijen nodig zijn, met verschillende expertises en inzichten vanuit diverse perspectieven, die met elkaar in verbinding staan. Bij de Law Hub hoop ik deze samenwerking zo goed mogelijk te faciliteren om een bijdrage te leveren aan de bevordering van sociale rechtvaardigheid en justitiële innovatie."

Studentassistent Eva van der Wal
Eva van der Wal
Mercede van Voorthuizen - Onderzoeker

'Ik ga voor het menselijk aspect binnen ons rechtssysteem."

Onderzoeker Mercede van Voorthuizen
Mercede van Voorthuizen

Samenwerkingsverband en partners

Naast het vaste team bestaat de Amsterdam Law Hub uit een samenwerkingsverband met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en maatschappelijke juridische partners.