Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Team

Amsterdam Law Hub

De Amsterdam Law Hub wordt geleid door een team dat gespecialiseerd is in juridische en justitiële innovatie, technologie, ondernemerschap, communicatie en netwerken. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met medewerkers van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, en co-workers en partners van de Hub.

Het vaste team

Directeur Nathalie Dijkman
Nathalie Dijkman
Nathalie Dijkman - Directeur

“Ik droom van een Hub waar studenten, onderzoekers, tech developers, designers, advocatenkantoren, ambtenaren, ondernemers en kunstenaars werken aan een rechtvaardigere samenleving en juridische innovatie.”

Research & Innovation Manager Frances Singleton
Frances Singleton
Frances Singleton - Research & Innovation Manager

"Succes hangt niet af van een idee. Het hangt ervan af hoe dat idee past in, en wordt ondersteund door, een ecosysteem. Bij de Law Hub is het mijn missie om een brug te slaan tussen ideeën en ecosystemen."

Communicatieadviseur Gabriela Petralia
Gabriela Petralia
Gabriela Petralia - Communicatieadviseur 

“Ik geloof in de kracht van taal, omdat woorden aanzetten tot nadenken en je leren anders naar de wereld te kijken. Door mijn teksten te combineren met kunst streef ik in de Law Hub naar nieuwe perspectieven op een rechtvaardiger rechtssysteem.”

Projectmanager Susan Leclercq
Susan Leclercq
Susan Leclercq - Projectmanager Vrouwenrechtswinkel

"Er zijn veel mensen in kwetsbare situaties in Nederland die geen juridische hulp krijgen. Het is mijn missie de toegang tot het recht te verbeteren, vooral voor vrouwen."

Coördinator Onderwijs & Rechtshulp
Tim Verheij
Tim Verheij - Coördinator Onderwijs & Rechtshulp

"Net als toegang tot medische hulp zou ook iedereen toegang tot oplossingen voor rechtsproblemen moeten hebben. Rechtvaardigheid als gemeengoed, daar ga ik voor."

Studentassistent Eva van der Wal
Nura Elsheikh
Nura Elsheikh - Studentassistent

"Het recht kan alleen relevant blijven als het meegroeit met de maatschappij. Ik hoop de Law Hub ondersteuning te bieden om deze groei te bewerkstelligen."

Samenwerkingsverband en partners

Naast het vaste team bestaat de Amsterdam Law Hub uit een samenwerkingsverband met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en maatschappelijke juridische partners.