Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Op donderdag 21 oktober houden we ons allereerste Incuboater-event, waar we per boot gratis juridisch advies aan start-ups zullen verlenen! Waarom per boot? Omdat het kan. En omdat we onze geliefde stad maar al te graag vanaf het water aanschouwen. Lees meer over het volledige programma en de aanmeldprocedure.
Amsterdamse panden

De Law Hub support start-ups

Voor veel startende ondernemingen zijn de kosten voor het inschakelen van een advocaat nog steeds veel te hoog. Dit resulteert te vaak in het sluiten van oneerlijke contracten en het nemen van onjuiste juridische vervolgstappen.

Bij de Amsterdam Law Hub zien we overduidelijk welke impact onze Rechtswinkels hebben op de Amsterdamse samenleving, omdat burgers op deze manier veel eenvoudiger toegang krijgen tot het recht. Dit, in combinatie met een grote drive om start-ups te supporten via ons eigen incubaterprogramma, maken dat wij ervan overtuigd zijn dat deze service moet worden uitgebreid voor start-ups en NGO's.

Juridisch advies per boot!

In samenwerking met Pro Bono Connect, 16 Zuidaskantoren, StartupAmsterdam en Uber, trappen we op donderdag 21 oktober af met onze allereerste Incuboater waar we samen met hen per boot juridisch advies aan start-ups zullen verlenen. Met de stad Amsterdam als schouwtoneel, zullen we op drie iconische spots aanmeren. Elke locatie vertegenwoordigt haar eigen, toepasselijke thema waar 10 dito start-ups aan boord zullen treden. 

Het programma

10u00 - 12u00 The Amsterdam Law Hub
Dit is de kick-off locatie! Het thema dat hierbij hoort is als vanzelfsprekend afgestemd op hetgeen de Law Hub voor staat: start-ups die maatschappelijke impact maken, opereren in de juridische sector en de sociale- en geesteswetenschappen.

12u30 - 14u30 Amnesty International
De tweede locatie bevindt zich in het centrum van Amsterdam, bij het hoofdkantoor van Amnesty International en nabij het bekende homomonument. We focussen ons hier op tech-iniatieven en NGO's.

15u30 - 17u30 Amsterdam Law Hub
We eindigen waar we onze bootrit startten; in de Amsterdam Law Hub verwelkomen we aan het einde van de dag graag start-ups met een wetenschappelijke en medische achtergrond.