Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Kort en bondig formuleren; deze woorden klinken je ongetwijfeld bekend in de oren als je ooit bezig bent geweest met het indienen van een subsidieaanvraag. Precies om die reden organiseert de Law Hub op vrijdag 19 maart de workshop Pitch Perfect, waaraan jij als vanzelfsprekend kunt deelnemen!

Het is niet altijd eenvoudig om de essentie van jouw onderzoek in een korte, pakkende omschrijving te vatten. Benieuwd waar andere onderzoekers tegenaan lopen en, wellicht nog belangrijker: hoe jij deze struikelblokken kunt vermijden? Of ben je juist op zoek naar hulp om een verhaal voor een breder publiek, een multidisciplinair panel bijvoorbeeld, te ontwikkelen?

De perfecte pitch binnen handbereik!

Als onderzoeker van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid ben je meer dan welkom om deel te nemen aan de workshop Pitch Perfect, waar we alle do's en don'ts op het gebied van subsidies werven met je doornemen. Tijdens deze 1,5 uur durende hands-on sessie werken we concreet met je aan een aanvraag die zowel uniek als impactvol is - uiteraard op basis van jouw eigen onderzoek. Opdat je, na de workshop, de juiste handvatten hebt om een veelbelovende subsidieaanvraag in te dienen. Verder is het goed om te weten dat de training speciaal is gericht op onderzoekers binnen de FdR en de officiële regels volgt m.b.t. onderzoeksubsidies in Nederland (NWO) en Europa (ERC).

Waar, wanneer, hoe

De online workshop vindt plaats op vrijdag 19 maart, tussen 10:00-11:30. Deelnemen? Mail dan uiterlijk vrijdag 12 maart 17:00 uur jouw naam en onderzoeksomschrijving in 2-3 zinnen naar Nathalie Dijkman: n.e.j.dijkman@uva.nl. Daaropvolgend ontvang je van ons een email met daarin de Zoomlink en een handige uitlegvideo over de workshop.

Vragen?

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Nathalie Dijkman.