Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Relaties opbouwen met maatschappelijke partners om het onderwijs te verbeteren? Langdurige samenwerkingsverbanden ontwikkelen met externen om de maatschappelijke betrokkenheid van studenten te vergroten? Volg onze online workshop.

Op dinsdag 26 januari nodigen we je uit voor de online workshop With Educators: Impact Learning om gelijkgestemde collega’s over dit onderwerp te ontmoeten! De meeting zal tussen 12:00 en 13:00 plaatsvinden via zoom: https://uva-live.zoom.us/j/89764914419

Tijdens deze online workshop zullen een aantal best practices worden behandeld uit nieuwe onderwijsprogramma’s, van zowel de Amsterdam Law Hub als het Instituut voor Interdisciplinaire Studies. Voor of na de workshop ideeën over hoe we maatschappelijke partners bij het onderwijs kunnen betrekken? Er zullen groepen worden gevormd om hierover samen te sparren. Tevens kijken we naar mogelijkheden om een interdepartementaal impactnetwerk op te zetten binnen de Universiteit van Amsterdam. 

Best practices die behandeld zullen worden, zijn:

  • Pressure Cooker Design Thinking (Rosanne van Wieringen)

  • Place Making (Katusha Sol)

  • Amsterdam Law Hub (Nathalie Dijkman)

Deelnemen aan deze online workshop? Schrijf je dan in middels dit formulier of stuur een e-mail naar onderwijslab-iis@uva.nl. Schroom niet om de uitnodiging door te zetten naar mogelijk geïnteresseerde collega’s.