Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Na jarenlang intensieve focus op jouw onderzoek, ben je eindelijk aangekomen aan de laatste fase. Dit betekent dat je jouw harde werk eindelijk met de buitenwereld kunt delen. Maar hoe verwoord je een complex onderzoek naar een simpele en toegankelijke omschrijving voor een breder publiek? Wanneer je leert om jouw thesis op een heldere manier te communiceren, vergroot je de impact hiervan en daarbij de kans om gesteund te worden. Om die reden host de Amsterdam Law Hub op vrijdag 18 december van 10:00-11:30 de online workshop ‘communicating your thesis to the layman’ aan, waaraan jij kunt deelnemen!

Amsterdam Law Hub Director Nathalie Dijkman en Matchmaker Frances Singleton zullen de online workshop leiden, ontwikkeld in overleg met IXA. Deze experts leren je onder andere drie manieren om van jouw research een verhaal van welgeteld 3(!) minuten te creëren. 

Winnen: jouw pitch in videovorm! 

Wil je dat jouw onderzoek toegankelijk wordt voor een breder publiek? En ben je fan van video’s als TEDx? Jouw presentatie in videovorm kan makkelijker gedeeld worden, waardoor het bereik hiervan vergroot wordt. Goed nieuws: na afloop van de online workshop worden de beste presentaties uitgekozen waarvan vervolgens een video wordt geproduceerd. Je bent uiteraard vrij om deze video te gebruiken voor subsidieaanvragen en toekomstige werkgevers. Of: om aan de hand hiervan simpelweg aan je vrienden uit te leggen waar je onderzoek over gaat.

Aanmelden

Deelnemen aan de workshop? Mail dan uiterlijk woensdag 16 december 17:00 jouw naam en onderzoeksomschrijving in 2-3 zinnen naar Nathalie Dijkman: n.e.j.dijkman@uva.nl

Vragen?

Voor vragen over de online workshop kun je tevens contact opnemen met Nathalie Dijkman.