Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Wil jij de jurist van de toekomst zijn? Wil je iets moois neerzetten op je cv, en het vak van de sociaal advocaat vooruit helpen? Ga met ons mee in een tweetal fysieke Design Thinking bijeenkomsten waarin we inzoomen op het vak van de sociale advocatuur en kijken hoe we dit vak vooruit kunnen helpen. We belonen het mooiste idee met 500 euro.
Design Thinking

Help jij de sociale advocatuur?

De wereld om ons heen verandert. Hoe kunnen we de sociale advocatuur en de beoefening van het vak zoveel mogelijk laten aansluiten op deze veranderende wereld? In twee fysieke bijeenkomsten op 2 en 9 oktober in de Amsterdam Law Hub zul jij met je medestudenten geprikkeld worden creatief na te denken over mogelijke oplossingen die dit vak vooruit helpen.

Op 26 oktober krijg je vervolgens een korte online pitch-training zodat je jezelf en je idee beter kunt leren presenteren, waarna we op 30 oktober de ideeën met elkaar zullen bespreken. Als afsluiter ontvang je een certificaat ‘innovatie in de sociale advocatuur’. Daarnaast wordt de mooiste oplossing beloond met 500 euro om vrij te besteden. 

Bereid je voor

de driedelige podcastserie van de Amsterdam Law Hub over innovatie in de sociale advocatuur. De podcasts worden mede mogelijk gemaakt door de Raad voor Rechtsbijstand.

Datum en locatie

Datum: 2 en 9 oktober, van 14.00 – 17.00 met aansluitend een borrel

Waar: Amsterdam Law Hub, naast ingang REC A, Nieuwe Achtergracht 164, Amsterdam (Roeterseiland)

Voor wie: iedereen die verbonden is aan de UvA, VU of HvA met een interesse voor dit thema.

Meld je aan

Help jij mee om de sociale advocatuur aan te laten sluiten op de veranderende wereld waarbij je kans maakt op 500 euro? Stuur vóór 2 oktober een e-mail naar amsterdamlawhub@uva.nl

Vermeld in je e-mail:

  1. Naam 
  2. Studiejaar en richting
  3. Je motivatie om mee te doen