Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Incubator-programma

Start-up Incubator

Ben je enthousiast over het start-up-programma en heb je een goed idee dat je in gaat sturen? Lees dan hier wat je kunt verwachten als jij en je team geselecteerd worden en mee mogen doen aan het begeleidingsprogramma.

Wat kun je verwachten nadat je bent geselecteerd?

Ons begeleidingsprogramma is in totaal 3-6 maanden, afhankelijk van hoe snel je groeit en op welk niveau je instroomt. Hoewel we ons eigen netwerk van juridische innovatoren en ondernemers hebben, werken we ook veel samen met externe partijen om de incubator te professionaliseren, zoals het Amsterdam Centre for Entrepreneurship. In een notendop zijn er vier elementen waar wij je bij helpen:

1 Co-creatie

We helpen je om je idee uit te werken met een team en de juiste partners. Dit doen we in begeleide workshops, met experts die veel ervaring hebben met het ontwerpen van nieuwe ideeën tot een product of dienst.

2 Skills

Samen met externe experts en coaches zullen we ervoor zorgen dat je de juiste workshops en masterclasses volgt die nodig zijn om het ondermerschap onder de knie te krijgen, en je bekend te maken met de lean start-up methodologie om nieuwe producten of diensten in de markt te testen.

3 Netwerken

Op verschillende (pitch)events zul jij je idee of start-up kunnen presenteren aan anderen: zowel binnen de universiteit als daarbuiten. Denk aan de gemeente en het Ministerie van Justitie en Veiligheid, of organisaties als ARAG of de Huurcommissie. Die staan dicht op de problemen die jij probeert op te lossen, en kunnen je meteen helpen bij het uitwerken van je idee.

4 Funding

Winnaars van de prijsvraag kunnen 2500 euro winnen, waarmee ze meteen van start kunnen met hun start-up. Daarnaast helpen we je met investeringsaanvragen van 5000 tot 10.000 euro via IXA. Ook verbinden we je graag met andere investeerders, zoals het Amsterdam Student Investment Fund.