Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Start-up Incubator

Heb jij een geweldig idee voor een innovatieve rechtsoplossing? Wil je kans maken op 2500 euro om je onderneming op te zetten? Denk je verder dan het juridische domein? Meld je aan voor de Justice Challenge!
Doe mee aan de Justice Challenge
De Justice Challenge is een prijsvraag voor sociale ondernemers op het snijvlak van recht en innovatie. Je bouwt met je team een product of dienst die anderen helpt toegang tot het recht te krijgen. Er zijn 6 thema’s, maar je kunt ook je eigen idee inzenden. Het idee moet aansluiten op het thema ‘toegang tot het recht’. Als je je aanmeldt en door de selectie komt, maak je kans op minimaal 2500 EUR, masterclasses en professionele begeleiding!

Justice Challenge-proces

Lees meer over het proces van de Justice Challenge en over de criteria waar je idee aan moet voldoen. Bij deze prijsvraag bouw je met je team een product of dienst die anderen in de maatschappij helpt toegang tot het recht te krijgen.

Justice Challenge-thema's

Doe mee aan de Justice Challenge en kies een van de volgende thema's: Migratie, Wonen, Cybercrime, Kinderen, Werk & Zorg of meld je aan in de wildcard-categorie.

Incubator-programma

Ben je enthousiast over de Justice Challenge en heb je een goed idee dat je in gaat sturen? Lees hier wat je kunt verwachten als jij en je team geselecteerd worden voor de Justice Challenge en mee mogen doen aan het begeleidingsprogramma.

De Start-up Incubator van de Amsterdam Law Hub is onderdeel van Amsterdam Venture Studio's

Amsterdam Law Hub

Het Start-up Incubator-programma van de Amsterdam Law Hub is onderdeel van de Amsterdam Venture Studio's. Studenten en medewerkers werken er samen met maatschappelijke partners aan juridische oplossingen en innovatie.

Sponsor IXA

De Start-up Incubator wordt gesponsord door Innovation Exchange Amsterdam (IXA). Lees meer over IXA op de Engelse website.

Contact

Kun je het antwoord op je vraag over het Start-up Incubator-programma niet vinden? Of heb je een opmerking of suggestie over de Justice Challenge? Laat het ons weten en stuur een e-mail.
Amsterdam Venture Studios
Amsterdam Venture Studios
Innovation Exchange Amsterdam
Innovation Exchange Amsterdam