Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Maatschappelijke partners

Amsterdam Law Hub
Samenwerken met studenten en medewerkers
In de Amsterdam Law Hub werken maatschappelijke groepen op het gebied van juridische dienstverlening samen met studenten en medewerkers. Zij streven daarbij rechtsontwikkeling en maatschappelijke doelen na, onder andere door strategisch procederen.

Maatschappelijke juridische partners van de Amsterdam Law Hub zijn:

Lawyers for Lawyers

Lawyers for Lawyers komt op voor bedreigde advocaten. We helpen advocaten om hun taak als beschermer van de rechtsstaat vrij en onafhankelijk te kunnen uitoefenen en zetten ons in om vervolging van advocaten te ...

Public Interest Litigation Project (PILP)

Het Public Interest Litigation Project (PILP), een onderdeel van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM), verkent de mogelijkheden van strategisch procederen voor mensenrechten in Nederland.

Pro Bono Connect

Pro Bono Connect is dé bemiddelaar in Nederland tussen maatschappelijke organisaties die juridische hulp nodig hebben en advocatenkantoren die gratis juridisch advies willen verlenen.

Bureau Clara Wichmann

Bureau Clara Wichmann streeft naar een betere maatschappelijke en juridische positie van vrouwen in Nederland door bevordering en beïnvloeding van het recht, de rechtspraktijk, wet- en regelgeving en de wettoepassing.

Arbeidsmarktresearch

Arbeidsmarktresearch (ARR) is onderdeel van de UvA en is verbonden aan de vakgroep Arbeidsrecht van de rechtenfaculteit. ARR staat onder leiding van prof. dr. Evert Verhulp.