Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Op donderdag 21 oktober houden we ons allereerste Incuboater-event, waar we per boot gratis juridisch advies aan start-ups zullen verlenen! Bekijk hieronder het volledige programma en de aanmeldprocedure.

Kerngegevens van evenement Incuboater: juridisch advies voor start-ups, per boot!
Datum 21 oktober 2021
Tijd 10:00 -17:30
Amsterdamse panden

Juridisch advies per boot!

In samenwerking met Pro Bono Connect, 16 Zuidaskantoren, StartupAmsterdam en Uber, trappen we op donderdag 21 oktober af met onze allereerste Incuboater waar we samen met hen per boot juridisch advies aan start-ups zullen verlenen. Met de stad Amsterdam als schouwtoneel, zullen we op drie iconische spots aanmeren. Elke locatie vertegenwoordigt haar eigen, toepasselijke thema waar 10 dito start-ups aan boord zullen treden. 

10u00 - 12u00 The Amsterdam Law Hub
Dit is de kick-off locatie! Het thema dat hierbij hoort is als vanzelfsprekend afgestemd op hetgeen de Law Hub voor staat: start-ups die maatschappelijke impact maken, opereren in de juridische sector en de sociale- en geesteswetenschappen.

12u30 - 14u30 Amnesty International
De tweede locatie bevindt zich in het centrum van Amsterdam, bij het hoofdkantoor van Amnesty International en nabij het bekende homomonument. We focussen ons hier op tech-iniatieven en NGO's.

15u30 - 17u30 Amsterdam Law Hub
We eindigen waar we onze bootrit startten; in de Amsterdam Law Hub verwelkomen we aan het einde van de dag graag start-ups met een wetenschappelijke en medische achtergrond.